Bezoek de site van Kamphuis Konstruktie

Kamphuis Konstruktie is een relatief klein, flexibel,  doch degelijk familie bedrijf met roots in het Overijsselse Geesteren.
Dit jaar viert Kamphuis Konstruktie haar 125 jarig bestaan.

Er worden met name melkstallen gefabriceerd, maar ook voor staalconstructies, trappen enzovoorts draaien ze hun hand niet om. De ervaring met melkstallen gaat meer dan 50 jaar terug, de tijd van de melkwagens en de melkbussen.  In de loop van de jaren is er veel veranderd. Diverse melk methodes zijn er ontwikkeld en toegepast.

Kamphuis Konstruktie levert geen complete melkinstallaties, doch ontwerpen, fabriceren en monteren de constructie voor uw melkstal. De complete stal wordt door uw dealer geleverd en uitgevoerd. Kamphuis Konstruktie heeft standaard stallen maar produceren ook stallen exact naar uw wensen. Daarbij wordt er gelet op onder andere efficiency, hygiëne, werk comfort in de melkstal en uiteraard het welzijn van de koe.

Het doel is om u optimaal van dienst te zijn. Heeft u vragen, opmerkingen, of wilt u gewoon een  –vrijblijvende- offerte, neemt u dan contact op of klik op bovenstaande button om maar de productpagina’s te gaan.

Kamphuis-Konstruktie-Geesteren-125-jaar

Kamphuis Konstruktie
Lutkeberg 59
7678 AJ Geesteren

Tel: 0546 – 631273

    1. Bedankt voor uw feedback.